tel 035 621 03 43

Banden bestellen en montage

Uiteraard is het bij ons mogelijk nieuwe banden te bestellen en te laten monteren. Rouvoet Motoren monteert op de meeste motoren als eerste montage Michelin.

Banden Michelin

Banden in elke maat

Deze Michelin-banden hebben wij in alle gangbare maten op voorraad. Onze hofleverancier Michelin geeft zelf ook nuttige informatie over wanneer je je motorbanden moet laten vervangen. 

Daarnaast hebben we een beperkte voorraad banden van andere merken zoals Bridgestone, Continental, Metzeler en Pirelli. We kunnen in principe alle banden voor je bestellen, als je specifieke wensen hebt.

Sterke merken

Banden maken de motor

Zo simpel is het. Zelfs een verkeerd merk onder een bepaald model maakt een enorm verschil dus vraag vooral om ons advies! Wij krijgen dagelijks veel motoren binnen voor uiteenlopende doeleinden.

Afgestemd op je rijgedrag

Rijdt je alleen maar woon-werk verkeer met veel gebruik van de snelweg? Dan weten wij de juiste band voor jouw motor.  Is jouw motor is aan de zware kant?  Dan is de GT-band de juiste keuze vanwege zijn sterke karkas. Als je alleen plezierritten rijdt op straat met af en toe een circuitdag dan weten wij de ook de juiste band voor je vinden.

Kortom, zomaar banden op internet bestellen is niet altijd de juiste keuze. Maak daarom gebruik van kennis en laat je adviseren.

Ook alleen montage

Maar ook als je je banden zelf op internet hebt besteld bieden wij een passende oplossingen. Wij kunnen deze banden gewoon voor je monteren, tegen de volgende tarieven:

Afspraak en leenmotor

Je kunt ons bellen voor een afspraak op 035-6210343. Wij hebben een gratis leenmotor voor je klaarstaan; dat schept een band!

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl