tel 035 621 03 43

 

Banden

 

Uiteraard is het bij ons mogelijk nieuwe banden te bestellen en te laten monteren. Bij ons is op de meeste motoren eerste montage Michelin , en deze banden hebben wij in alle gangbare maten op voorraad. Daarnaast hebben we een beperkte voorraad banden van andere merken zoals Bridgestone, Continental, Metzeler en Pirelli. We kunnen in prinicipe alle banden voor u bestellen, als u specifieke wensen heeft.

Banden maken de motor, zo simpel is het. Zelfs een verkeerd merk onder een bepaald model maakt een enorm verschil.

Dus vraag vooral om ons advies! Wij krijgen dagelijks veel motoren binnen, voor uiteen lopende doeleinden. Rijdt je alleen maar woon - werk verkeer met veel snelweg? Dan weten wij de juiste band voor jouw motor.  Jouw motor is aan de zware kant?  Dan is de GT band de juiste keuze, vanwege zijn sterke karkas. Je rijdt alleen plezierritten op straat, en af en toe een circuitdag? Ook daar weten wij de juiste band voor te vinden. Kortom, zomaar een band op internet bestellen is niet altijd de juiste keuze. Maak daarom gebruik van kennis, en laat je adviseren.

Maar ook voor de klant die banden op internet besteld hebben wij een passende oplossingen . Wij kunnen deze banden gewoon monteren, tegen de volgende tarieven :

Je kunt ons bellen voor een afspraak op  : 035-62100343 . Wij hebben gratis leenmotoren klaarstaan!

 

 

 

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl