telhoorn 035 621 03 43

Banden bestellen via internet.

Als je je banden zelf op internet hebt besteld bieden wij passende oplossingen. Wij kunnen deze banden gewoon voor je monteren, tegen de volgende tarieven:

Je hebt een los wiel en een nieuwe band: € 30,-
Je hebt een motor, montage op de motorfiets (max. 30 min): € 50,-
Set banden monteren op de motor (max. 1 uur): € 90.-.

Helaas kunnen de zelf bestelde banden niet bij ons bezorgd worden. Graag vooraf even bellen met ons als je langs wilt komen!

 

Banden Michelin

Banden in elke maat

Deze Michelin-banden hebben wij in alle gangbare maten op voorraad. Onze hofleverancier Michelin geeft zelf ook nuttige informatie over wanneer je je motorbanden moet laten vervangen. 

Daarnaast hebben we een beperkte voorraad banden van andere merken zoals Bridgestone, Continental, Metzeler en Pirelli. We kunnen in principe alle banden voor je bestellen, als je specifieke wensen hebt.

Sterke merken

Banden maken de motor

Zo simpel is het. Zelfs een verkeerd merk onder een bepaald model maakt een enorm verschil dus vraag vooral om ons advies! Wij krijgen dagelijks veel motoren binnen voor uiteenlopende doeleinden.

Afgestemd op je rijgedrag

Rijd je alleen maar woon-werk verkeer met veel gebruik van de snelweg? Dan weten wij wat de juiste band is voor jouw motor.  Is jouw motor aan de zware kant?  Dan is de GT-band de juiste keuze vanwege zijn sterke karkas. Als je alleen plezier ritten rijdt op straat met af en toe een circuitdag dan weten wij ook de juiste band voor je te vinden.

Kortom, zomaar banden op internet bestellen is niet altijd de juiste keuze. Maak daarom gebruik van onze kennis en laat je adviseren.

Afspraak en leenmotor

Je kunt ons bellen voor een afspraak op 035-6210343. Geef het aan als je gebruik wilt maken van onze gratis leenmotorservice. Dan zorgen wij dat 1 van onze leenmotoren op de dag van je afspraak voor je klaar staat! 

Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl menu