telhoorn 035 621 03 43
1 6 3 2 5 4§

Ondernemers familie Rouvoet:

Vincent is niet de enige met een eigen bedrijf. Zijn vader en zus hebben beide ook een eigen onderneming en ook zijn opa is zelfstandig ondernemer geweest. Hij heeft het dus niet van een vreemde! In het kort stel ik graag Jeroen en Tessa aan je voor.

Rouvoet Senior:

Al op zijn 18e begon onze vader met zijn eigen bedrijf in de internationale standbouw. Door de jaren heen is hij op veel plekken in de wereld geweest om beurzen te voorzien van prachtige stands. Op dit moment is hij o.a. in te huren als ervaren vakman voor diverse klusjes in en rondom je huis. Uiteraard is Jeroen ook nog steeds te vragen voor standbouw klussen.

Kan jij alleskunner Jeroen wel gebruiken?  Neem dan een kijkje op zijn website: https://rouvoetenrenes.nl/

 

Tessa Rouvoet:

Mijn zus heeft het ondernemersbloed ook door de aderen stromen, want zij is recentelijk gestart met haar eigen bedrijf. Geen gierende banden, maar gierende gitaren! Muziekpraktijk Tessa Rouvoet richt zich o.a. op muziek met de kleintjes én biedt diverse cursussen aan zodat er voor ieder wat wils is. Ook voor gitaar en pianoles ben je hier aan het goede adres. Daarnaast beschikt Tessa over meer dan voldoende ervaring, zowel op het gebied van muziek maken als het werken met kinderen.

Nieuwsgierig geworden naar dit vrolijke deuntje? Check dan snel haar website: www.muziekpraktijktessarouvoet.nl

 

 Wil je weten wie Vincent is en hoe hij ooit met Rouvoet Motoren begonnen is? Klik dan hier: https://www.rouvoetmotoren.nl/?pagina=Wie_is_Vincent_Rouvoet

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl menu