telhoorn 035 621 03 43
2 ballonvaart 2 1 3 5 4§

Kettingsmeersysteem OSCO

Eenvoudig, effectief en duurzaam

Het smeren van de ketting is vooral bij motoren zonder middenbok een lastige klus. Daarom heeft OSCO een eenvoudig maar uiterst effectief, milieuvriendelijk en zuinig kettingsmeersysteem ontwikkeld. Vrij van ongemakken en ongewenste neveneffecten. Bovendien is de OSCO eenvoudig op elke motor in korte tijd te monteren.

Kettingsmeersysteem OSCO

OSCO kettingsmeersysteem: € 159.-

Smeren in één tel

De OSCO neemt zeer weinig ruimte in en werkt semi-automatisch. Je bepaalt dus zelf wanneer je ketting aan een smeerbeurt toe is. Het smeren is een kwestie van een seconde. Meer niet. Als je de plunjer van de OSCO tijdens het stapvoets rijden helemaal uit trekt en weer los laat, wordt de 2 cc smeerolie in 7 tot 10 seconden, afhankelijk van de omgevingstemperatuur, over de ketting verdeeld.

Verbeterd rijgedrag en duurzamer

Je motor rijdt beter en de veelal dure kettingset gaat aanzienlijk langer mee. Het smeren gebeurt veilig. Bij gebruik volgens voorschrift is er geen kans op oversmeren en morsen van smeerolie op andere delen van de motor. Dit betekent dat de OSCO daardoor niet alleen uitstekend geschikt is voor toermotoren, allroad motoren en custom motoren maar ook voor de super-sportmotoren.

Smeerbeurt zelf bepalen

Gemiddeld moet een ketting elke 350 km worden gesmeerd. Rijstijl, weersomstandigheden en andere factoren kunnen de smeerinterval tussen twee beurten echter verkleinen of vergroten. Daarom bepaal je met de OSCO zelf wanneer je ketting aan een smeerbeurt toe is.

Levensduur

Zijn de ketting en tandwielen van je motor uiteindelijk toch aan vervanging toe? Vraag ons om dit te checken. Wij kunnen deze set professioneel voor je vervangen.

 

Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl menu