telhoorn 035 621 03 43
2 ballonvaart 2 1 3 5 4§

Motor verkopen?

 

Snel en goed bij Rouvoet Motoren Hilversum

Als je je motor wilt verkopen, vraagt dat tijd en aandacht. De juiste advertentiesite kiezen en reclame maken ligt niet iedereen. Of je houdt gewoon niet van dat gedoe aan de deur? Je weet nu eenmaal nooit of die koper wel te vertrouwen is; krijg je wel een RDW-vrijwaring en je geld uitbetaalt?

Motor verkopen doe je zo

Neem voor een veilige verkoop per mail contact met ons op. Indien de motorfiets past in ons assortiment, kunnen wij de motor van je overnemen. 

Stuur een mailtje naar info@rouvoetmotoren.nl met daarin de volgende gegevens: 

Na ontvangst van je bericht nemen wij contact met je op of jouw motorfiets interessant voor ons is. Als dit het geval is plannen we samen een afspraak in om je motorfiets te bekijken.

Telefonisch:

Je kunt ons bereiken onder nummer 035-6210343 of via whatsapp nr 0618134257. Houd de gegevens van de motorfiets bij de hand. Dan kunnen we het een en ander met elkaar doorspreken en daarna een afspraak met je maken.

Langskomen:

Uiteraard kan je ook gewoon bij ons langs rijden. Onder het genot van een bak koffie kunnen we dan motorverkoop afhandelen. De voordelen: direct geld, directe RDW-vrijwaring en alles in één dag geregeld.

motor verkopenVoor heel Nederland

Het is de moeite waard om er een speciaal motorritje aan te wagen. Denk bij motor verkopen ook aan het vervoer naar huis als je geen andere occasion uitkiest. Wij kopen motoren uit heel Nederland maar natuurlijk vooral uit de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Onze trouwe motorvrienden komen natuurlijk ook uit de directe omgeving van Hilversum, de Gooi en Vechtstreek en Eemland. Twijfels over je motor verkoop? Vraag gerust eerst meer informatie.

 

Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl menu