telhoorn 035 621 03 43
Rouvoet Motoren Hilversum Team 6 3 2 5 4§

Over ons | Rouvoet Motoren Hilversum

Inmiddels is Rouvoet Motoren geen kleine hobbyzaak meer en uitgroeit naar een succesvol bedrijf met maar liefst 5 man en 1 vrouw in dienst. Wie zijn wij:

Vincent:

Aan het hoofd van het bedrijf natuurlijk onze Vincent. Wil je meer weten over Vincent? Klik dan hier https://www.rouvoetmotoren.nl/?pagina=Wie_is_Vincent_Rouvoet

Martijn:

Martijn is in 2020 bij ons in dienst gekomen en vervult de functie van bedrijfsleider. Een echte allesweter en professional in zijn vak. En wat zijn we blij met onze Martijn. Hij staat altijd vrolijk klaar voor de klanten, maar zeker ook voor zijn collega's. Kortom: Met een glimlach op zijn gezicht regelt Martijn alles voor je!

Kim:

Onze Kim is meer geworden dan alleen de vriendin van Vincent. Ze is zowel druk in het kantoor bezig met back-office & social media zaken, als het showroom klaar maken van alle binnen komende motoren. Vraag jij je wel eens af hoe het kan dat onze motoren altijd zo staan te shinen? Dat is Kim haar magic touch!

Peter:

Onze zzp-er Peter werkt  al een tijdje bij ons als motormonteur. En wat zijn we blij dat hij ons zo nu en dan komt versterken. Ook hij heeft een bak ervaring waar je u tegen zegt. Niet alleen als monteur, maar ook als grappenmaker ;)

Erwin:

Ook Erwin is een aanwinst voor ons team. Na het behalen van zijn 2e monteursdiploma is deze monteur vol passie doorgegaan voor de opleiding 1e monteur. Ook deze opleiding heeft hij met vlag en wimpel gehaald. Kortom ook bij Erwin is jouw motorfiets in goede handen! 

Marco

Onze Marco heeft de mentaliteit niet lullen maar werken. Met zijn scherpe humoristische opmerkingen draagt hij mede bij aan een leuke sfeer. En buiten de sfeer om is het een echte vakman!

Nog geen genoeg van ons? Op ons YouTube kanaal vind je onze ROUVOET#VLOG's, maar ook onze bedrijfsvideo's waaronder deze:   

 

 

Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl menu