telhoorn 035 621 03 43
1 2 3 4§ 5

Over ons | Rouvoet Motoren Hilversum

Inmiddels is Rouvoet Motoren geen kleine hobbyzaak meer en uitgroeit naar een succesvol bedrijf met maar liefst 5 man en 1 vrouw in dienst. Wie zijn wij:

Vincent:

Aan het hoofd van het bedrijf natuurlijk onze Vincent. Wil je meer weten over Vincent? Klik dan hier https://www.rouvoetmotoren.nl/?pagina=Wie_is_Vincent_Rouvoet

Martijn:

Martijn is in 2020 bij ons in dienst gekomen en vervult de functie van bedrijfsleider. Een echte allesweter en professional in zijn vak. En wat zijn we blij met onze Martijn. Hij staat altijd vrolijk klaar voor de klanten, maar zeker ook voor zijn collega's. Kortom: bij Martijn ben je altijd in goede handen!

Kim:

Onze Kim staat ook wel bekend als de vriendin van Vincent. Zij is inmiddels wel wat meer geworden dan alleen de vriendin van. Ze is zowel druk in kantoor bezig met back-office zaken, als het showroom klaar maken van alle binnenkomende motoren. Vraag jij je wel eens af hoe het kan dat onze motoren altijd zo staan te shinen? Dat is Kim haar magic touch!

Marco:

Marco is onze alleskunner wat betreft de motortechniek. De motorolie stroomt zo gezegd door zijn vaten en dat is te zien aan de kwaliteit die hij levert.Hij heeft al ruim 20 jaar ervaring als motormonteur en hij is dan ook 1 van onze steunpilaren in de werkplaats.

Peter 1:

Onze zzp-er Peter werkt sinds kort bij ons als motormonteur. En wat zijn we blij dat hij ons zo nu en komt versterken. Ook hij heeft een bak ervaring waar je u tegen zegt. Niet alleen als monteur, maar ook als grappenmaker ;)

Peter 2:

Peter werkt alweer aardig wat jaartjes bij ons. Schade gemaakt aan je kappen? Geen getreur, want Peter weet wel raad! Met zijn creativiteit en vrolijke houding zijn wij nog steeds erg blij. Hij ondersteunt de werkplaats waar nodig, haalt motoren op, helpt onze klanten; oftewel een manusje van alles.

 

 

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl menu