telhoorn 035 621 03 43
1 6 3 2 5 4§

Over ons | Rouvoet Motoren Hilversum

Inmiddels is Rouvoet Motoren geen kleine hobbyzaak meer en uitgroeit naar een succesvol bedrijf met maar liefst 4 man en 1 vrouw in dienst. Wie zijn wij:

Vincent:

Aan het hoofd van het bedrijf natuurlijk onze Vincent. Wil je meer weten over Vincent? Klik dan hier https://www.rouvoetmotoren.nl/?pagina=Wie_is_Vincent_Rouvoet

Martijn:

Martijn is in 2020 bij ons in dienst gekomen en vervult de functie van bedrijfsleider. Een echte allesweter en professional in zijn vak. En wat zijn we blij met onze Martijn. Hij staat altijd vrolijk klaar voor de klanten, maar zeker ook voor zijn collega's. Kortom: bij Martijn ben je altijd in goede handen!

Kim:

Onze Kim staat ook wel bekend als de vriendin van Vincent. Zij is inmiddels wel wat meer geworden dan alleen de vriendin van. Ze is zowel druk in kantoor bezig met back-office & social media zaken, als het showroom klaar maken van alle binnen komende motoren. Vraag jij je wel eens af hoe het kan dat onze motoren altijd zo staan te shinen? Dat is Kim haar magic touch!

Peter:

Onze zzp-er Peter werkt sinds kort bij ons als motormonteur. En wat zijn we blij dat hij ons zo nu en dan komt versterken. Ook hij heeft een bak ervaring waar je u tegen zegt. Niet alleen als monteur, maar ook als grappenmaker ;)

Nog geen genoeg van ons? Op ons YouTube kanaal vind je onze ROUVOET#VLOG's, maar ook onze bedrijfsvideo's waaronder deze:   

 

 

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl menu