telhoorn 035 621 03 43
2 ballonvaart 2 1 3 5 4§

Uitleesapparatuur TEXA

Alweer sinds 2017 zijn we in het bezit van uitleesapparatuur van het Amerikaanse bedrijf Texa. Dit uitleessysteem geeft ons de mogelijkheid om praktisch alle motorfietsen van bijna alle merken uit te lezen.

Met de uitleesapparatuur Texa bekijken en wissen we storingen, kunnen we servicemelders resetten en nog zoveel meer!

Voordeel met mogelijkheden

Je hoeft hiervoor dus niet meer naar de dealer en dat merk je in je portemonnee! Dit systeem biedt Rouvoet Motoren Hilversum en daarmee jou als klant veel meer mogelijkheden.

Texa uitleesapparatuur

Uitlezen en testen

Het uitlezen doen we met een laptop waar de Texa licentie op geïnstalleerd is. Het programma maakt bluetooth verbinding met een kastje, welke we met een kabel hebben aangesloten op je motorfiets.

Als de verbinding tot stand is gebracht kunnen we 'in' je motor gaan kijken. Soms worden niet alle storingen direct zichtbaar door middel van een waarschuwingslampje, maar wordt dit wel opgeslagen in het geheugen van de motorfiets. Deze storingen kunnen wij dan ook zien. Soms wordt het ook in verband gebracht met bepaalde klachten en hier kunnen we dan weer op inspelen. 

Sneller storing zoeken

Maar het testen van bepaalde onderdelen kan via zo'n systeem heel erg snel. We kunnen met één klik de brandstofpomp aansturen, een remlicht schakelaar aanzetten of een dashboard aansturen. Erg handig bij storing zoeken, en behoorlijk sneller dan een hele draadboom uitpluizen. 

Investering in de toekomst

Bovenal is het professioneel. De tijd van elektronica wordt alleen maar meer, verzetten heeft geen zin. En daarom hebben wij als bedrijf ervoor gekozen om hierin mee te gaan en te investeren in de toekomst! We rekenen een starttarief van € 40 euro voor het gebruik van de testapparatuur

Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl menu