tel 035 621 03 43

 

Uitleesaparatuur TEXA

 

Sinds 2017 zijn we in het bezit van een uitleesapparatuur van het Amerikaanse bedrijf Texa. Dit uitleessysteem geeft ons de mogelijkheid om zowat alle motorfietsen van bijna alle merken uit te lezen, storingen te bekijken en wissen, het resetten van service melders etc. Je hoeft dus niet meer naar de dealer! Dit systeem biedt ons als bedrijf en jou als klant veel meer mogelijkheden. 

 

Texa uitleesapparatuur

Het uitlezen doen we met een laptop waar de Texa licentie op geïnstalleerd is. Het programma maakt bluetooth verbinding met een kastje, welke we met een kabel hebben aangesloten op je motorfiets. Als de verbinding tot stand is gebracht kunnen we "in " de motor gaan kijken. Soms worden niet alle storingen direct zichtbaar door middel van een waarschuwingslampje, maar wordt dit wel opgeslagen in het geheugen van de motorfiets. Deze storingen kunnen wij dan ook zien. Soms wordt het ook in verband gebracht met bepaalde klachten, en hier kunnen we dan weer op inspelen. 

Maar het testen van bepaalde onderdelen kan via zo'n systeem heel erg snel. We kunnen met 1 klik de brandstofpomp aansturen, een remlicht schakelaar aanzetten of een dashboard aansturen. Erg handig bij storing zoeken , en behoorlijk sneller dan een hele draadboom uitpluizen. 

Bovenal is het professioneel. De tijd van elektronica wordt alleen maar meer, verzetten heeft geen zin. En daarom hebben wij als bedrijf ervoor gekozen om hierin mee te gaan, en te investeren in de toekomst! 

We rekenen een starttarief van 40 euro voor het gebruik van de testapparatuur. 

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl