telhoorn 035 621 03 43
Rouvoet Motoren Hilversum Team 6 3 2 5 4§

Ultrasoon reinigen carburateurs & motoronderdelen

Bij Rouvoet Motoren Hilversum kan je ook terecht voor het Ultrasoon reinigen van carburateurs en andere motoronderdelen. Zeker bij motorfietsen die lange tijd hebben stilgestaan is ultrasoon reiniging de enige oplossing. De benzine is dan namelijk vaak verkorreld en de aanslag zit tot diep in alle hoeken en kieren van de carburateur.

Ultrasoon reinigen van carburateurs

Demontage voor optimale reiniging

Bij een ultrasoon reiniging wordt de carburatie volledig gedemonteerd. Alle losse onderdelen worden eruit gehaald, zodat alle openingen voor lucht en brandstof vrij zijn. De carburateur gaat 15 min onder een hoogfrequent geluid in een bad met spoelvloeistof, gevolgd door een 2de sessie op laagfrequente trillingen. Dit gebeurt bij een temperatuur van ongeveer 60 graden. Door deze trillingen trilt al het vuil letterlijk los. De spoelvloeistof doet de rest. 

 

 

Ultrasoon reinigen van carburateurs motorfiets

Klaar met gepruttel, horten en stoten

Na het schoonspoelen (met water) van de carburateurs wordt alles weer gemonteerd, gangbaar gemaakt en gesmeerd. Nu zijn alle kanalen weer open, ontdaan van vuil en oude brandstofresten. Zo kan je weer rijden met een goede carburatie, zonder gepruttel, horten, stoten of andere onvolkomenheden!

Eventueel kunnen wij ook de carburatie weer monteren op je motorfiets en deze hierop afstellen (synchroniseren + CO).

 

Starttarief ultrasoon reinigen carburateur

Voor het reinigen van de carburateurs van je motor rekenen wij een starttarief van € 40.- Dit vanwege in verband met de dure aanschaf van de Ultrasoonreiniger en de spoelvloeistof.

Vraag het ons direct!

In deze vlog laten we je zien hoe wij een carburateur reinigen!

                                                        

 

Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl menu