tel 035 621 03 43

Bij Rouvoet motoren kunt u ook terecht voor het Ultrasoon reinigen van carburateurs en andere onderdelen. Zeker bij motorfietsen die lange tijd hebben stilgestaan, waarbij benzine verkorreld is en de aanslag tot diep in alle hoeken en kieren van de carburateur zit, is ultrasoon reiniging de enige oplossing. Bij een ultrasoon reiniging wordt de carburatie volledig gedemonteerd. Alle losse onderdelen worden eruit gehaald, zodat alle openingen voor lucht en brandstof vrij zijn. De carburateur gaat 15 min onder een hoogfrequent geluid in een bad met spoelvloeistof, gevolgd door een 2de sessie op laagfrequente trillingen. Dit gebeurt bij een temperatuur van ongeveer 60 graden.  Door deze trillingen trilt al het vuil letterlijk los. De spoelvloeistof doet de rest. 

Na het schoonspoelen ( met water ) van de carburateurs wordt alles weer gemonteerd / gangbaar gemaakt/ en gesmeerd. Nu zijn alle kanalen weer open , ontdaan van vuil en oude brandstofresten. En u kunt weer rijden met een goede carburatie, zonder gepruttel, horten, stoten of andere onvolkomenheden! Eventueel kunnen wij ook de carburatie weer monteren op uw motorfiets en deze hierop afstellen . ( synchroniseren + CO ) .

Voor het reinigen van carburateurs rekenen wij een starttarief van € 39.95.- ( dit ivm met dure aanschaf Ultrasoonreiniger / spoelvloeistof )

 

                                                           

 

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl