telhoorn 035 621 03 43
1 2 3 4§ 5

Vacature motormonteur

Per direct zijn we weer op zoek naar een ervaren motormonteur met minimaal 5 jaar werkervaring! Binnen ons dynamische bedrijf zijn we op zoek naar een echte teamplayer die het niet erg vind om letterlijk en figuurlijk zijn handen vies te maken.

Buiten het sleutelwerk om zijn wij met zijn allen het eerste aanspreekpunt voor de binnenkomende klanten en wordt er van je verwacht snel te kunnen schakelen tussen de werkzaamheden. In de drukte verwachten we dat je zelf orde kan houden en daarbij stressbestendig bent.
 
Rouvoet Motoren is een klein maar druk bedrijf, waar naast een lach en een grap erg hard wordt gewerkt. Omdat we een kleine onderneming zijn wordt er van elke werknemer dan ook verwacht dat hij hart voor de zaak heeft en actief meedenkt. Hier staan uiteraard goede arbeidsvoorwaarden tegenover middels de CAO Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf voor deze vacature motormonteur.

Waarom werken bij Rouvoet Motoren?

De werkzaamheden:

vacature motormonteurContact vacature motormonteur

Ben je of ken je iemand die passie heeft met motoren en heb je minimaal 5 jaar sleutelervaring in de motorbranche? Neem dan graag contact met ons op!

Tel: 035- 621 0343

Mail: info@rouvoetmotoren.nl

www.rouvoetmotoren.nl

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl menu