telhoorn 035 621 03 43
motorbeurs 2024

Vacature

 

Per direct zijn wij op zoek naar een ervaren motormonteur met minimaal 5 jaar werkervaring in de branche. Wij zijn een relatief klein bedrijf waar je in een goed geolied team komt te werken. We kennen elkaar goed, en werken nauw met elkaar samen. Overleg en communicatie is onze strategie. Passie voor motoren onze drijfveer. Een open persoonlijkheid past daarbij. Technische kennis van alle veelvoorkomende motoren en werkzaamheden zijn een pré.

Buiten het sleutelwerk om zijn wij met zijn allen het eerste aanspreekpunt voor de binnenkomende klanten en wordt er van je verwacht snel te kunnen schakelen tussen de werkzaamheden.  Service gericht handelen en denken staan daarin voorop.

Rouvoet Motoren is een actief bedrijf, waar naast een lach en een grap ook hard gewerkt wordt. Omdat we een kleine onderneming zijn wordt er van elke werknemer verwacht dat hij hart voor de zaak heeft en actief meedenkt. Hier staan uiteraard goede arbeidsvoorwaarden tegenover , middels de CAO Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf.

Waarom werken bij Rouvoet Motoren?

De werkzaamheden:

Ben jij of ken jij iemand die passie heeft voor motoren, iemand die het positieve verschil kan en wil maken binnen een bedrijf als het onze en heb je minimaal 5 jaar sleutelervaring in de motorbranche? Neem dan graag contact met ons op!

Tel: 035- 621 0343

Mail: info@rouvoetmotoren.nl

 

 

Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl menu