telhoorn 035 621 03 43
motorbeurs 2024

Werkplaats voor reparatie & onderhoud

In onze Rouvoet Motoren-werkplaats in Hilversum is uw motor in goede handen. Maar natuurlijk kunt u ook terecht voor banden, remblokken, kleine en grote onderhoudsbeurten, vervangen van ketting en tandwielen etc. Wij werken vanuit passie voor ons vak en dat is dan ook onze drijfveer!

Werkplaats Rouvoet Motoren compleetGereedschap voor alle REPARATIEs

Wij hebben al het benodigde gereedschap om elke reparatie aan uw voertuig uit te kunnen voeren; voor motor en auto, zowel jong als oud en voor een kleine of een grote reparatie.

High-end apparatuur voor elk merk

Omdat elektronica in deze tijd een grote stap voorwaarts neemt, hebben wij onze werkplaatsuitrusting voorzien van diverse uitleesapparatuur waaronder die van marktleider Texa. Je hoeft hiervoor dus helemaal niet meer naar de dealer, je kunt dus ook gewoon bij ons terecht.

Met deze high end apparatuur zijn wij in staat om ook elektronische en motor management gerelateerde problemen op te lossen. Dit kon voorheen eigenlijk alleen bij de merkdealer. Daarnaast beschikken we over bijna 400 technische handleidingen.

Inzicht in kosten vooraf

Wij streven ernaar om de kosten altijd zoveel mogelijk vooraf met elkaar te bespreken, voordat wij een reparatie uitvoeren.

Ook doen wij ons uiterste best om de reparaties op de afgesproken dag af te hebben. Mocht dit onverhoopt toch niet lukken dan geven wij je altijd een belletje.                                   

Werkplaats motorfietsen Hilversumwerkplaats rouvoet motoren

Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl menu