tel 035 621 03 43

Werkplaats

 

In onze werkplaats is uw motor of auto in goede handen. Wij hebben al het benodigde gereedschap om elke reparatie aan uw voertuig uit te kunnen voeren, zowel jong als oud, een kleine of een grote reparatie.  Wij streven de ernaar de kosten altijd zoveel mogelijk vooraf met elkaar te bespreken, voordat wij een reparatie uitvoeren. Ook doen wij ons uiterste best de reparaties op de afgesproken dag af te hebben. Mocht dit onverhoopt toch niet lukken, dan geven wij u altijd een belletje.

Zeker omdat elektronica in deze tijd een grote stap voorwaarts neemt, hebben wij onze werkplaats uitrusting voorzien van diverse uitlees apparatuur. Texa is hierin marktleider, en dit systeem hebben wij aangeschaft. U hoeft hiervoor dus helemaal niet meer naar de dealer, u kunt dus ook gewoon bij ons terecht. Hierdoor zijn wij in staat om ook elektronische en motor management gerelateerde problemen op te lossen met deze apparatuur, iets wat voorheen eigenlijk alleen bij de merk dealer kon. Daarnaast hebben wij ongeveer 400 technische handleidingen tot onze beschikking.

Maar natuurlijk kunt u ook terecht voor banden, remblokken, onderhoudsbeurten, vervangen van ketting en tandwielen etc. Wij werken vanuit passie voor ons vak, en dat is dan ook onze drijfveer!

 

                                    

 

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl