telhoorn 035 621 03 43
motorbeurs 2024

Vincent Rouvoet:

Rouvoet Motoren is uit passie voor bromfietsen en motoren ontstaan. Vincent Rouvoet geboren in Hilversum in 1988, kocht op 14-jarige leeftijd zijn eerste brommer. Een oude Honda C50, met meer roest dan lak wat er nog op zat. Al gauw werd de schuur thuis omgebouwd tot brommerwerkplaats, tegen ouders zin in. Van een brommer kwamen er meer...

Voorzichtig werd er steeds iets gekocht en opgeknapt, om later weer te verkopen. Op 18-jarige leeftijd werden toen mooi alle rijbewijzen gehaald, inclusief het motorrijbewijs. Dat kon niet meer worden afgepakt!

Opleiding monteur

Na een kort baantje in een motorzaak werd geprobeerd bij de motortechnicus-opleiding te starten. Helaas kwam het nergens tot een stageplek. De motorfietswereld is klein; er was helaas geen werk te vinden.

Optie was dus het autovak in te gaan waar voldoende werk in was. In de jaren die volgden werd er gestudeerd aan het 2de en 1ste automonteursdiploma.

Eerste garage

Na het werk werd er verder gesleuteld, ditmaal in een al wat grotere garage aan de Havenstraat. Steeds meer mensen brachten hun motor of auto in onderhoud. Het gaf dan ook een overwinnend gevoel om vanuit een koude en krappe garage toch wat te kunnen doen. Met die gedachte werden al snel meer motoren gekocht voor de handel. Door gericht te zoeken en vocaal goed te kunnen communiceren, werd er scherp en goed ingekocht. Tijd om te sleutelen, poetsen, te adverteren en te verkopen.

Nieuwe garage met showroom aan Nieuwe Havenweg

Na een jaar of drie werd het allemaal toch te klein. Het ondernemersgevoel groeide, gesteund door Rouvoet Senior. Na een jaar bedenken, beraden en rekenwerk werd op 1 november 2012 de handtekening onder een huurcontract gezet. Het betrof een pand aan de Nieuwe Havenweg 20B in Hilversum. Dit pand werd na twee jaar te klein, en daarom zijn we verhuisd naar de overkant van de straat, naar nummer 83B. Dit pand is een stuk groter met bovenal een flinke showroom! Hier zijn we sinds november 2014 gevestigd.

Liefde voor het vak

En dit is waar wij op dit moment staan. Enorm gemotiveerd tot in de laatste uurtjes van de dag, om dat te doen waar we goed in zijn. Een gedreven ondernemer op zijn plek.

 

 

Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl menu