tel 035 621 03 43

Te koop aangeboden: Ducati 1098 2007 Afgeprijsd!! 8250.-!!!

Te koop aangeboden:

Een zeer nette Ducati 1098. De motor is gebouwd in 2007, en heeft op dit moment net de 21667 km aangetikt. De motor verkeert in zeer nette staat, zowel technisch als optisch.

Toen we deze motor binnenkregen stonden we wel even te kijken. Dit is toch wel 1 van de mooiste motoren ooit gemaakt. Wat een bloedmooi model! Scherpe strakke lijnen, mooi gefreesde delen, en de dikste van de dikste spullen erop. En uiteraard in de Ducati kleur rood.  Wat een machine! Dit is gewoon een regelrechte droom van iedere motorrijder. Dus , stap 2, starten en erop rijden. Het starten gaat trouwens op zijn Italiaans , maar afijn, hij loopt.

De eerste meters zijn onwennig. Rustig door de stad, daar is hij dus niet voor gemaakt. De Akra's blaffen, iedereen kijkt op van het koppelingslawaai, en laten we eerlijk zijn, 50 km per uur constant is gewoon niet zijn ding. Na een paar minuten draaien we een 80 weg op, en kan het gas een klein beetje open. Je merkt gelijk dat er genoeg power in zit, en dat de motor zich hier ook veel beter bij loopt. Eenmaal aangekomen bij de snelweg kan het gas er pas echt op, en wat er dan gebeurd bezorgd kippenvel... Hij ramt echt moeiteloos door alle versnelling heen, een groot toerenbereik en een oorverdovend geluid uit de uitlaten! Dit is dus waar ze zo goed in zijn, een echte racemotor bouwen. Hij schiet zonder problemen naar snelheden waarmee een gemiddeld vliegtuig al lang is opgestegen... Om dit geweld weer veilig tot stoppen te dwingen, heeft meneer Brembo 2 fantastiche remmen gemonteerd. Hier kun je dus echt hard mee remmen, maar dan ook echt hard. En doseerbaaar , niet te vergeten. Terugschakelen gaat moeiteloos, door een ingebouwde slipperclutch blijft de motor stabiel.

Afijn, een motor als deze moet je voelen, ervaren , je moet er een klik mee hebben. Je moet ook passie hebben voor zoiets. Dagelijks woon werk verkeer rijden? Koop aub een andere motor. Dit is een motor om van te houden, te poetsen, mee te showen en om er flink mee te rijden, plezierritten welteverstaan.
Dat het kloppend hart van de 1098 wat productiefouten bevat, dat weet eigenlijk iedere kenner wel. Kortom, elk blok loopt , vroeg of laat, op een hoop.
Laat dit nou ook bij deze motor gebeurd zijn. Shit zul je denken, maar doe er juist je voordeel mee. Het motorblok is voor ruim 7000 euro compleet gereviseerd met de goede en betere spullen bij een erkende Ducati specialist. ( Start twin Loenen) Sinds revisie is er slechts 3000 km mee gereden. Des te meer reden voor ons, om te zeggen dat dit echt een plaatje is.
Heb je vragen over deze motor? Wees welkom. We kennen de eigenaar en de documentatie is compleet.

Van 8950.- voor 8250.- of slechts 159.-euro per maand! ( zie onze site voor een financiering, www.rouvoetmotoren.nl)

U kunt optioneel kiezen tussen 2 afleverpakketten :

Bij Rouvoet Motoren kunt u terecht voor :
Groot en klein onderhoud en reparatie aan alle merken motorfietsen.
• Verkoop van mooie en goede gebruikte motorfietsen, inruil van uw motorfiets.
• Verkoop van onderdelen en accessoires
• Winterstalling en opslag van motorfietsen.
• Schadeherstel van motorfietsen.
• Bandenservice.
• Verhuur van motoraanhanger.

Met vriendelijke groet,
Rouvoet Motoren
Nieuwe Havenweg 83 B
1216 BP Hilversum . Tel : 035-6210343 .
www.rouvoetmotoren.nl info@rouvoetmotoren.nl

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl