tel 035 621 03 43

Te koop aangeboden: Honda CBF 600 N 2009 Prijs : 4500.-

Te koop aangeboden,

Een Honda CBF 600 N. De motor is gebouwd in 2009, en heeft op dit moment 13337 km op de teller staan. De motor loopt goed, ziet er gewoon netjes uit voor zijn leeftijd, en heeft aardig wat leuke opties!

Een super makkelijke motor om mee te rijden. Pittig 600 cc motorblok, met ruim 100 pk. Kan flink aangespoord worden als het nodig is, maar rijdt ook heerlijk rustig en soepel. De motor is makkelijk te handelen door zijn vrij lichte gewicht. Daarnaast heeft hij een groot voordeel, dat het zadel in 3 standen verstelbaar is. Hierdoor is hij erg aantrekkelijk voor de wat kleinere mensen onder ons, zelfs rond de 1.60 zit u hier nog erg goed op!

De motor verkeerd technisch in nagenoeg nieuwe staat. Motor staat op Michelin banden, de kettingset is prima en de remmerij kan nog een tijd mee.

Bent u geïnteresseerd in de motor of wilt u gewoon eens proefrijden? Bel ons dan even, dan zetten we de motor voor u klaar, evenals de koffie. Dit kan ook s'avonds doordeweeks . Uiteraard kunt u uw gebruikte motorfiets bij ons inruilen.

Prijs : 4500.- of 85 .- euro per maand! (zie onze site voor een financiering, www.rouvoetmotoren.nl)

Uiteraard krijgt de motor 6 maanden of 6000 km garantie . De afleverkosten voor deze motor zijn 199 ,- Wilt u wellicht uw bestaande motor inruilen? Dit doen wij graag!

Bij Rouvoet Motoren kunt u terecht voor :

Groot en klein onderhoud en reparatie aan alle merken motorfietsen.
• Verkoop van mooie en goede gebruikte motorfietsen, inruil van uw motorfiets.
• Verkoop van onderdelen en asseccoires
• Winterstalling en opslag van motorfietsen.
• Schadeherstel van motorfietsen.
• Bandenservice.
• Verhuur van motoraanhanger.

Met vriendelijke groet,

Rouvoet Motoren
Nieuwe Havenweg 83 B
1216 BP Hilversum . Tel : 035-6210343 .
www.rouvoetmotoren.nl info@rouvoetmotoren.nl

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl