tel 035 621 03 43

Te koop aangeboden: Honda XL 650 V Transalp 2003 Prijs : 3250.-

Te koop aangeboden,

Een Honda XL 650 V Transalp. De motor is gebouwd in 2003, en heeft op dit moment 25530 km op de teller staan. Lekker doorgereden dus, en dat kan ie!

Oer, oer en oerbetrouwbare motor. Gaat echt bijna nooit iets kapot aan, is echt nagenoeg onverwoestbaar. We hebben meerdere van deze machines in onderhoud, met ruim een ton op de klok. En nog steeds draait het blok even soepel, start hij op dezelfde manier, en rijdt hij zoals hij hoort te rijden.
En daar is natuurlijk ook alles mee gezegd, het valt of staat gewoon met het onderhoud van een motor. Laat dit exemplaar nu goed bijgehouden zijn! Optisch heeft de motor wel wat plekjes door de jaren heen, maar het is zeker nog een nette motor te noemen. Weinig kilometers op de tellers, en zo voelt hij ook aan als je ermee rijdt. 

 Uiteraard rijdt, remt en stuurt hij als een zonnetje. Zowel de kettingkit, remmerij als banden zijn dik in orde. Deze motor is gewoon weer klaar voor vele kilometers.
Buiten dat hij technisch in goede staat verkeerd, is hij optisch ook gewoon netjes. Verwacht geen nieuwe motor, maar het kapwerk en dergelijke ziet er gewoon goed uit, hooguit wat lichte gebruikkerssporen. Liever vooraf eerlijk vermeld, dan teleurstelling achteraf! 

Prijs : 3250.- of slechts  60.-euro per maand! ( zie onze site voor een financiering, www.rouvoetmotoren.nl)

Uiteraard krijgt deze motor 3 maanden / 3000 km garantie. De afleverkosten voor deze motor zijn 199 ,- Wilt u wellicht uw bestaande motor inruilen? Dit doen wij graag!

Bij Rouvoet Motoren kunt u terecht voor :

Groot en klein onderhoud en reparatie aan alle merken motorfietsen.
Verkoop van mooie en goede gebruikte motorfietsen, inruil van uw motorfiets.
Verkoop van onderdelen en asseccoires
Winterstalling en opslag van motorfietsen.
Schadeherstel van motorfietsen.
Verhuur van motoraanhanger.

Met vriendelijke groet,

Rouvoet Motoren
Nieuwe Havenweg 83 B
1216 BS Hilversum . Tel : 035-6210343 .
www.rouvoetmotoren.nl info@rouvoetmotoren.nl

achtergrond Een webdesign van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum