tel 035 621 03 43

Te koop aangeboden: Yamaha FZ1 N ABS 2012 Prijs : 7400.-

Te koop aangeboden,

Een Yamaha FZ1 N ABS. De motor is gebouwd in 2012, en heeft op dit moment 24012 km op de teller staan. De motor ziet er dan ook nog zeer goed uit voor zijn leeftijd. Het is een Nederlandse motor, en de onderhoudsgeschiedenis is aanwezig. 

Erg populair model, en dat is mede te danken aan zijn rij eigenschappen. Een dik en sterk blok, met het vermogen vooral geconcentreerd in het middengebied. Hij heeft een behoorlijk uitgesmeerd koppel, en dat merk je duidelijk als je ermee rijdt. Altijd vermogen, altijd accerelatiekracht, en dat is echt heerlijk met het betere bochtenwerk. Het is ook echt een Yamaha, hij is onzettend sterk in elkaar gezet. Een partij goede remmen en vering, en je hebt een FZ1. Gewoon echt een dikke naked bike, met ruim 150 PK aan boord.

De motor heeft tot nu toe 2 eigenaren gehad, en is netjes bijgehouden. Stoere kleurstelling! 3 sleutels, boekjes en onderhoudsrekeningen aanwezig. Kortom, zoals het hoort.

Bent u geïnteresseerd in de motor of wilt u gewoon eens proefrijden? Bel ons dan even, dan zetten we de motor voor u klaar, evenals de koffie. Dit kan ook s'avonds doordeweeks . Uiteraard kunt u uw gebruikte motorfiets bij ons inruilen.

Prijs : 7400,- of 145 .- euro per maand. ( zie onze site voor een financiering, www.rouvoetmotoren.nl) 

Wij bieden optioneel een afleverpakket aan. Dit pakket kost 199.- , de motor krijgt hiervoor een onderhoudsbeurt en 6 maanden of 6000 km garantie. Dit bent u niet verplicht. Wilt u de motor liever zo meenemen? Dan betaalt u geen afleverkosten!

Bij Rouvoet Motoren kunt u terecht voor :
Groot en klein onderhoud en reparatie aan alle merken motorfietsen.

Verkoop van mooie en goede gebruikte motorfietsen, inruil van uw motorfiets. 
Verkoop van onderdelen en asseccoires
Winterstalling en opslag van motorfietsen.
Schadeherstel van motorfietsen.
Bandenservice.
Verhuur van motoraanhanger.

Met vriendelijke groet,

Rouvoet Motoren
Nieuwe Havenweg 83B
1216 BP Hilversum . Tel : 035-6210343 .
www.rouvoetmotoren.nl info@rouvoetmotoren.nl

achtergrond Een webdesign van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum