tel 035 621 03 43

Te koop aangeboden: Honda CTX 700 DCT ABS 2014 Prijs : 7800.-

Te koop aangeboden,

Een Honda CTX 700 DCT ABS. De motor is gebouwd in 2014, en heeft op de moment slechts 6695 km op de teller staan. Wat een gaaf ding!! Echt een super leuke motor, we waren aangenaam verrast. 

Erg bijzondere motorfiets. Het is eigenlijk een kleine motor, maar toch ook wel weer genoeg motorfiets. Het is een chopper met een naked bike blok, maar met de open uitlaat die deze dan weer heeft is het eigenlijk ook gewoon een chopper. Met de koffers erop een cruiser?! Wie mag het zeggen, bijzonder is het in ieder geval wel!

DCT staat voor Dual Clutch Transmission. Een geautomatiseerde versnellingsbak, met een dubbele koppeling, en die schakelt daardoor razendsnel! Zo snel, dat je eigenlijk niet merkt dat de motor schakelt. Deze techniek is afkomstig uit de formule 1, en Volkswagen en Audi gebruiken het al jaren op straat. En nu bij Honda dus ook. Het is gewoon een hele leuke motor. Hij is licht van gewicht, enorm zuinig en stuurt makkelijk. 2 koffers voor al het extra bagage, een stoere uitlaat voor het mooie geluid, en uiteraard de boekjes en sleutels helemaal compleet. Ideale motor voor mensen die moeite hebben met zware motoren en / of schakelen / koppeling gebruiken. Dan is dit echt een uitkomst. Schakelen kan optioneel nog steeds zelf, door middel van de knoppen op het stuur. 

Prijs: 7800.- of 151.- per maand. ( zie onze site voor een financiering, www.rouvoetmotoren.nl)

Uiteraard krijgt de motor 6 maanden of 6000 km garantie . De afleverkosten voor deze motor zijn 199 ,- Wilt u wellicht uw bestaande motor inruilen? Dit doen wij graag!

Bij Rouvoet Motoren kunt u terecht voor :

Groot en klein onderhoud en reparatie aan alle merken motorfietsen.
• Verkoop van mooie en goede gebruikte motorfietsen, inruil van uw motorfiets.
• Verkoop van onderdelen en asseccoires
• Winterstalling en opslag van motorfietsen.
• Schadeherstel van motorfietsen.
• Bandenservice.
• Verhuur van motoraanhanger.

Met vriendelijke groet,

Rouvoet Motoren
Nieuwe Havenweg 83 B
1216 BP Hilversum . Tel : 035-6210343 .
www.rouvoetmotoren.nl info@rouvoetmotoren.nl

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl