tel 035 621 03 43

Te koop aangeboden: Triumph Speed Triple 1050 2008 Prijs : 5950.-

Te koop aangeboden,

Een Triumph Speed triple 1050. De motor is gebouwd in 2008 en heeft op dit moment 49245 km gelopen. Een super nette en strakke motor, welke al zijn onderhoud keurig heeft gehad. Deze motor is echt snaarstrak bijgehouden, en dat is overduidelijk te zien. De vorige eigenaar is er erg netjes op geweest, zowel op zijn uiterlijk als het technische gedeelte. De laatste foto is er 1 van al het gedane onderhoud. 

Super stoere motor om mee te rijden. Dikke 3 cilinder , met meer dan 1000 cc inhoud. Heeft koppel vanaf een laag toerental en is door zijn 3 cilinder trillingsvrij. De motor is een ideale match tussen een 2 en een 4 cilinder. Dat heeft Triumph goed bekeken. Veel is hetzelfde als zijn kleine broertje, de Street Triple, maar de Speed heeft met alles een tandje meer. Een heerlijke brul uit de uitlaat, dat is nog wel het mooiste aan deze motor :) 

Het rijwielgedeelte is goed te noemen. Dit is het latere model, met nog betere remmen en vering. Ook heeft dit model andere wielen. De Triumph heeft een breed stuur voor veel controle en een rechtop zit. U wordt niet snel voorbijgereden. Dit is een motor waarbij het beste van vele werelden bij elkaar komen!

De motor ziet er optisch zeer goed uit. Eigenlijk gewoon geen kras op te vinden! Aantal extra's en opties op een rij :

- Arrow uitlaat . 

- Fly screen. ( origineel Triumph)

- Stalen remleidingen. ( origineel Triumph)

- Alarmsysteem. 

Kortom, een overcomplete en zeer nette Triumph Speed Triple!

Bent u geinterreseerd in de motor of wilt u gewoon eens proefrijden? Bel ons dan even, dan zetten we de motor voor u klaar, evenals de koffie. Dit kan ook s'avonds doordeweeks. Wij nemen ook s'avonds de telefoon gewoon op. Uiteraard kunt u uw gebruikte motorfiets bij ons inruilen.

VRAAGPRIJS : 5950.- of 113,- euro per maand. ( zie onze site voor een financiering, www.rouvoetmotoren.nl )

Uiteraard krijgt de motor 6 maanden of 6000 km garantie . De afleverkosten voor deze motor zijn 199 ,- Wilt u wellicht uw bestaande motor inruilen? Dit doen wij graag!


Met vriendelijke groet,

Rouvoet Motoren
Nieuwe Havenweg 83 B
1216 BP Hilversum . Tel : 035-6210343 .
www.rouvoetmotoren.nl

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl