tel 035 621 03 43

Te koop aangeboden: Kawasaki ER6-N ABS 2012 Prijs : 5400.-

Te koop aangeboden,

Een Kawasaki ER6-N ABS. De motor is gebouwd in 2012, en heeft op dit moment slecht 17777 km gelopen. Zeer weinig dus, en gratis met geluksgetal :)

De motor verkeerd daarom ook eigenlijk nog in nieuwstaat. Heeft weinig kilometers gemaakt, en zo voelt en rijdt hij ook. Het is en blijft een fijne motor. Zeeer pittig 2 cilinder 650 cc motorblok, met een behoorlijk eindschot. Houdt van hoge toerentallen, waarin hij erg krachtig en zelfs snel is. Motor is licht van gewicht , en daarom makkelijk handelbaar. U springt er bij wijze van spreken zo op! 

Het is al een aantal jaar een populair model, dankzij zijn goede rij en stuur eigenschappen. Daarnaast heeft hij ook zeker het nodige design. Gave achterveer en een uitlaat onder het motorblok. Dit is het 2de model ER6, met weer net een wat scherper design als de vorige. Onder andere heeft deze een tankmeter gekregen, is toch wel heel erg fijn.  De Er6 heeft een aantal leuke opties : 

- ABS.
- Korte kentekenplaathouder.
- LED knippers voor + achterzijde. 


Kortom, een super leuke motor, voor nog jaren rijplezier! Deze kan door voor een 35 kw motor, dient dan nog wel begrensd te worden. 
Bent u geïnteresseerd in de motor of wilt u gewoon eens proefrijden? Bel ons dan even, dan zetten we de motor voor u klaar, evenals de koffie. Dit kan ook s'avonds doordeweeks . Uiteraard kunt u uw gebruikte motorfiets bij ons inruilen.

Prijs : 5400.- of 103 .- euro per maand! (zie onze site voor een financiering, www.rouvoetmotoren.nl)

Uiteraard krijgt de motor 6 maanden of 6000 km garantie . De afleverkosten voor deze motor zijn 199 ,- Wilt u wellicht uw bestaande motor inruilen? Dit doen wij graag!

Bij Rouvoet Motoren kunt u terecht voor :

Groot en klein onderhoud en reparatie aan alle merken motorfietsen.
• Verkoop van mooie en goede gebruikte motorfietsen, inruil van uw motorfiets.
• Verkoop van onderdelen en asseccoires
• Winterstalling en opslag van motorfietsen.
• Schadeherstel van motorfietsen.
• Bandenservice.
• Verhuur van motoraanhanger.

Met vriendelijke groet,

Rouvoet Motoren
Nieuwe Havenweg 83 B
1216 BP Hilversum . Tel : 035-6210343 .
www.rouvoetmotoren.nl info@rouvoetmotoren.nl

achtergrond Een webdesign van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum