tel 035 621 03 43

Te koop aangeboden: Husqvarna 650 Terra ABS 2013 Prijs : 5500.-

Te koop aangeboden,

Een Husqvarna TR 650 Terra Strada ABS. De motor is gebouwd in 2013, en heeft op dit moment slechts 6800 km op de teller staan. Nagenoeg nieuw dus!

Afgelopen week hebben we deze motor ingeruild van de vorige eigenaar. En wat een ontzettend leuke machine! Het is allemaal even wennen, je ziet natuurlijk niet elke dag een Husky. We hadden hem wat bruter verwacht qua koppel, maar eigenlijk is het wel beter zo. Hij is zeker niet langzaam hoor, maar gelukkig trekt hij ook niet elke versnelling op zijn achterwiel. In vergelijking bijvoorbeel met een Duke 2 die we te koop hebben, welke echt bruut is en gewoon puur om te spelen. Deze husky biedt dus meer mogelijkheden, een toertocht, achterop de camper of gewoon als motor voor iedereen!

Natuurlijk helemaal modern, ABS, injectie en een bagagerekje achterop. De handleiding komt op een Usb stickje, grappig detail!

Bent u geïnteresseerd in de motor of wilt u gewoon eens proefrijden? Bel ons dan even, dan zetten we de motor voor u klaar, evenals de koffie. Uiteraard kunt u uw gebruikte motorfiets bij ons inruilen.

Prijs : 5500 .- of 105.-euro per maand! (zie onze site voor een financiering, www.rouvoetmotoren.nl)

Uiteraard krijgt de motor 3 maanden of 3000 km garantie . De afleverkosten voor deze motor zijn 199 ,- Wilt u wellicht uw bestaande motor inruilen? Dit doen wij graag!

Bij Rouvoet Motoren kunt u terecht voor :

Groot en klein onderhoud en reparatie aan alle merken motorfietsen.
• Verkoop van mooie en goede gebruikte motorfietsen, inruil van uw motorfiets.
• Verkoop van onderdelen en asseccoires
• Winterstalling en opslag van motorfietsen.
• Schadeherstel van motorfietsen.
• Bandenservice.
• Verhuur van motoraanhanger.

Met vriendelijke groet,

Rouvoet Motoren
Nieuwe Havenweg 83 B
1216 BP Hilversum . Tel : 035-6210343 .

achtergrond Een webdesign van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum