tel 035 621 03 43

Te koop aangeboden: BMW K1200 GT ABS/ESA 2006 Prijs : 7400.-

Te koop aangeboden,

Een BMW K1200 GT ABS/ ESA. De motor is gebouwd in 2006, en heeft op dit moment slechts 71332 km de teller staan. De motor verkeerd dan ook in zeer nette staat, en ziet er werkelijk waar als nieuw uit. Al het kuipwerk , wielen en plastic delen zijn helemaal strak.

Echt een hele fijne en uiterst comfortabele tourmachine. Dikke 1200 cc 4 cilinder, die kracht en souplesse combineert. Enorm veel koppel tot uw beschikking, en als u hem een keer op zijn staart trapt, gaat hij er behoorlijk vandoor. Menig sportmotor zou zich nog verbazen over de snelheid waarmee deze machine, wel comfortabel, optrekt.

Een eindeloze rij aan opties maakt dit tot een uiterst geschikte lange afstandsmotor. U rijdt hier honderden kilometers mee, en stapt dan nog redelijk fris af. Ook voor uw medepassagier is het goed toeven, met zadelverwarming, ook voor de passagier! U moet hem gewoon zelf komen rijden, dit valt echt niet tegen. Hieronder een opsomming van de waslijst aan opties en extra 's :

- ABS.
- ESA ( electronic suspension assist, hiermee kunt u de veervoorspanning en demping instellen vanaf het dashboard.
- 2 delige BMW Kofferset op uiteraard dezelfde sleutel.
- BMW Alarmsysteem.
- Cruise control.
- Handvat en zadelverwarming.


Er zit nog zoveel meer op, maar dit laten we u graag in de showroom onder het genot van een bak koffie zien.
Bent u geinterreseerd in de motor of wilt u gewoon eens proefrijden? Bel ons dan even, dan zetten we de motor voor u klaar, evenals de koffie. Dit kan ook s'avonds doordeweeks. Uiteraard kunt u uw gebruikte motorfiets bij ons inruilen.

VRAAGPRIJS : 7400 .- of 155,- euro per maand. ( zie onze site voor een financiering, www.rouvoetmotoren.nl )

Uiteraard krijgt de motor 6 maanden of 6000 km garantie . De afleverkosten voor deze motor zijn 199 ,- Wilt u wellicht uw bestaande motor inruilen? Dit doen wij graag!

Met vriendelijke groet,

Rouvoet Motoren
Nieuwe Havenweg 83 B
1216 BP Hilversum .
Tel : 035-6210343 .

achtergrond Een webdesign van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum