tel 035 621 03 43

Te koop aangeboden: Porsche Boxster 2.5 1997 Blauw Prijs : 8950.-

Te koop aangeboden,

Een Porsche Boxster 2.5 Automaat. De auto is gebouwd in 1997 en heeft op dit moment net  geen 175000 km op de teller staan. Gelukkig staan ze bekend als erg betrouwbaar, en ook al is deze auto alweer 20 jaar oud, je zult het hem absoluut niet nageven. Hij ziet er zeer netjes uit, zowel van binnen als van buiten. De auto heeft eigenlijk geen noemenswaardige beschadigingen, behalve de gebruikelijke "spoortjes" van 20 jaar gebruik. 

Wat een fantastiche auto om mee te rijden. Het is autorijden , zo puur als het maar kan. Rauwe, sterke motor, lichte en lage auto, en een fantastische wegligging. 50 /50 gewichtsverdeling, waardoor deze auto heel erg lekker stuurt. Het is erg opvallend, zelfs een leek voelt dat hij goed op de weg ligt. Dit komt mede doordat de motor direct achter de voorstoelen ligt, en daardoor geeft het extra beleving aan het rijden. En natuurlijk al helemaal met het dak open!

Auto rijdt, stuurt en schakelt perfect. Kwam moeiteloos door de APK, en heeft dus nog een vol jaar. De laatse onderhoudsbeurt is 8000 km geleden,en is voorlopig dus ook niet nodig. Kortom, instappen en rijden. Alles werkt naar behoren. Airco is ijskoud, dak werkt perfect, starten en lopen. Boekjes, sleutels en rekeningen compleet. 

De auto ziet er netjes uit. Hij is deze week volledig gepoetst, en de lak heeft een mooie behandeling gekregen. Ruim 5 uur werk geweest, maar het resultaat mag er zijn!  Natuurlijk, u zult heus wel een krasje vinden, het is ook geen nieuwe auto. Maar hij is absoluut zeer netjes te noemen! Het interieur ziet er ook netjes en fris uit. 

De auto heeft de volgende opties : 

- Automaat.
- Electrisch cabrio dak.
- Airco. ( ijskoud!)
- Cruise control.
- Koplampen, achterlichten en zijknippers van het facelift model. ( heldere glazen)
- Half leder interieur. 
- APK tot 22-05-2018 . 

Prijs : 8950 .-  ( inruil auto of motor mogelijk) 

Een webdesign van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum