tel 035 621 03 43

Te koop aangeboden: Honda VFR 800 VTEC 2002 Prijs : 3950.-

Te koop aangeboden,

Een Honda VFR 800 Vtec. De motor is gebouwd in 2002, en heeft op dit moment slechts 28236 km op de teller staan. De motor ziet er dan vanzelfssprekend ook nog zeer netjes uit! Een fijn rijdende alleskunner, met een bijzonder staaltje techniek. Deze motor word al jaren goed verkocht, en dat is niet voor niks!

De VFR wordt ook wel een alleskunner genoemd. Je kunt er sportief mee rijden ( brullend VTEC systeem! ) Mee toeren door zijn neutrale houding, of gewoon veel woon werk verkeer mee rijden. De VFR zou u  niet zomaar laten staan, want gelukkig staat Honda bekend om zijn betrouwbaarheid. En dat is deze motor zeker, want hij heeft nog geen 30000 km gelopen! 

Hij ziet er zeer netjes uit. Al het kuipwerk is strak, de lak glimt en u kunt zien dat de motor niet veel gebruikt is. De motor staat op 2 goede banden, de ketting en tandwielen zijn in prima staat en ook de remmerij is dik in orde. Daarnaast heeft de motor een topkoffer, zodat u gemakkelijk wat spullen mee kan nemen. 

Prijs: 3950.- of 73 .- per maand. ( zie onze site voor een financiering, www.rouvoetmotoren.nl)

Uiteraard krijgt de motor 6 maanden of 6000 km garantie . De afleverkosten voor deze motor zijn 199 ,- Wilt u wellicht uw bestaande motor inruilen? Dit doen wij graag!

Bij Rouvoet Motoren kunt u terecht voor :

Groot en klein onderhoud en reparatie aan alle merken motorfietsen.
• Verkoop van mooie en goede gebruikte motorfietsen, inruil van uw motorfiets.
• Verkoop van onderdelen en asseccoires
• Winterstalling en opslag van motorfietsen.
• Schadeherstel van motorfietsen.
• Bandenservice.
• Verhuur van motoraanhanger.

Met vriendelijke groet,

Rouvoet Motoren
Nieuwe Havenweg 83 B
1216 BP Hilversum . Tel : 035-6210343 .
www.rouvoetmotoren.nl info@rouvoetmotoren.nl

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl