tel 035 621 03 43

Te koop aangeboden: APRILIA RSV1000R 2004 Prijs : 4750.-

Te koop aangeboden,

Een Aprilia RSV1000R. De motor is gebouwd in 2004 en heeft op dit moment ca. 40.000 km op de teller staan. De motor is technisch in orde, en ziet er netjes uit!

Zoals op de foto te zien is, is de afgelezen kilometerstand 15.664 km. Dit komt omdat bij dit type en bouwjaar motorfiets bij het vervangen van de accu of een zeer lage accu spanning, de kilometerstand automatisch op nul springt. Als je op de diverse verkoopsites kijkt naar soortgelijke modellen van hetzelfde bouwjaar zul je zien dat ze practisch allemaal met zeer lage kilometerstanden worden aangeboden. 

Super stoere fiets, stuurt en rijdt zeer goed! Dik 1000 cc blok met prachtig geluid. Sportieve zit zoals het hoort op een motorfiets van dit caliber! 
We hebben de motor afgelopen week geheel nagegeken, en deze is helemaal in orde. Start, loopt en stuurt zoals het hoort! Hij staat op 2 goede banden, de ketting is vrij recent en ook de remmerij is dik in orde. 

Deze motorfiets heeft de volgende extra's:
- Donker getint kuipruitje.
- Titanium sportdempers met dik geluid.
- Valnokken op de voor-, en achteras alsmede in de kuip.
- Carbon spatborden.
- Passagierszadel, originele einddempers, het originele achterspatbord en het originele kuipruitje zijn nog bij de motorfiets.


Bent u geïnteresseerd in de motor of wilt u gewoon eens proefrijden? Bel ons dan even, dan zetten we de motor voor u klaar, evenals de koffie. Uiteraard kunt u uw gebruikte motorfiets bij ons inruilen, dit doen wij graag!

Prijs :  4750.- of 89 .- euro per maand! (zie onze site voor een financiering, www.rouvoetmotoren.nl)

U heeft zelf de keuze of u de motorfiets met of zonder afleverpakket wilt. Het afleverpakket is voorzien van een afleverbeurt en garantie voor de duur van 6 maanden of 6000 km. Het afleverpakket bedraagt 200.- euro.
 
Bij Rouvoet Motoren kunt u terecht voor :
• Groot en klein onderhoud en reparatie aan alle merken motorfietsen.
• Verkoop van mooie en goede gebruikte motorfietsen, inruil van uw motorfiets.
• Verkoop van onderdelen en asseccoires
• Winterstalling en opslag van motorfietsen.
• Schadeherstel van motorfietsen.
• Bandenservice.
• Verhuur van motoraanhanger.

Met vriendelijke groet,

Rouvoet Motoren
Nieuwe Havenweg 83 B
1216 BP Hilversum . Tel : 035-6210343 .
www.rouvoetmotoren.nl info@rouvoetmotoren.nl

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl