tel 035 621 03 43

Te koop aangeboden: Honda Africa Twin XRV 750 1996 Prijs : 5950.-

 

Te koop aangeboden:

Een Honda Africa Twin XRV 750 . De motor is gebouwd in 1996 en heeft op dit moment 83870 km op de tellers staan. Schrik hier niet van maar lees verder, de motor is van top tot teen gerenoveerd door de vorige eigenaar. En dan ook echt van top tot teen.
Dit is een bijzonder mooi exemplaar. We durven eigenlijk wel te stellen dat er geen 1 zo mooi is als deze. Waarom ? Omdat de vorige eigenaar de motor helemaal, maar dan ook echt helemaal gedemonteerd heeft, alles opnieuw heeft laten coaten, spuiten, reviseren, vernieuwen , tot aan het laatste boutje aan toe. Het frame is gecoat, het motorblok is uit elkaar geweest en de bekende uitgaande as van de versnellingsbak is vernieuwd. Alle toleranties in het blok zijn opgemeten en gecontroleerd, alle pakkingen zijn vernieuwd.
De complete draadboom is hersteld, de vering voor en achter zijn geserviced, de remschijven en blokken zijn vernieuwd, de klauwen gereviseerd. En natuurlijk nog veel meer dan dit, kortom, van top tot teen is alles aangepakt. Het lakwerk is nog wel origineel, en heeft dan ook wel wat plekjes.

Daarna heeft de vorige eigenaar er zelf 10000 km mee gereden. Op een gegeven moment is degene er toch op uitgekeken geraakt, en daarna hebben wij de kans gehad om hem te kunnen kopen.
En vandaar nu dus bij ons te koop!
Een volledige fotoreportage van de revisie is aanwezig, en kunnen we met een serieus geïnteresseerde delen. Ook is eventueel referentie naar de vorige eigenaar mogelijk.

Bij interesse kunt u ons het beste even een belletje geven.

Prijs : 5950  .- of .- euro per maand! (zie onze site voor een financiering, www.rouvoetmotoren.nl)

U kunt optioneel kiezen tussen 2 afleverpakketten :

Bij Rouvoet Motoren kunt u terecht voor :
Groot en klein onderhoud en reparatie aan alle merken motorfietsen.
• Verkoop van mooie en goede gebruikte motorfietsen, inruil van uw motorfiets.
• Verkoop van onderdelen en accessoires
• Winterstalling en opslag van motorfietsen.
• Schadeherstel van motorfietsen.
• Bandenservice.
• Verhuur van motoraanhanger.

Met vriendelijke groet,

Rouvoet Motoren
Nieuwe Havenweg 83 B
1216 BP Hilversum . Tel : 035-6210343 .
www.rouvoetmotoren.nl info@rouvoetmotoren.nl


 
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl