telhoorn 035 621 03 43

Te koop aangeboden: BMW R 1250 GS Adventure 2019 Prijs: 23500.-

Te koop aangeboden:

Een BMW R 1250 GS Adventure ABS-ESA. De motor is gebouwd in 2019 en heeft op dit moment 26600 km op de teller staan. Een prachtige machine in HP kleuren die bomvol zit met opties, waaronder het comfort, touring en rijmodi Pro pakket.

Als je op reis wilt is dit de motorfiets die je wilt hebben. Deze machine is gemaakt voor moeilijke omstandigheden, onherbergzame gebieden en lange ritten. Hij geeft je tijdens je trip ontzettend veel comfort. Veilig naar jouw plek van bestemming komen? Daar draai jij je hand niet meer voor om. Deze Adventure is voorzien van bestuurdersassistentiesystemen, bandenspanningscontrole, uitgebreide rijmodi pro, cruise control,  en een navigatie voorbereiding.

Dit exemplaar hebben wij vers uit Duitsland geïmporteerd. We zoeken alleen de meest complete, maar vooral ook goed onderhouden motoren uit. Uiteraard komt het onderhoudsboekje met afgestempelde historie mee met de motor. Daarom volledige inzichtelijk en geen verassingen achteraf.

Kortom een overcomplete machine die klaar is voor de volgende eigenaar . Ook is de motor voorbereid op de bekende 3 delige Alu kofferset.

Optielijst:

Prijs: 23500.- of 433.- euro per maand! (zie onze site voor een financiering, www.rouvoetmotoren.nl)

Optioneel kan je kiezen voor het Rouvoet afleverpakket: 3 maanden of 3000 km garantie met een onderhoudsbeurt voor €295.-. Zo stap je fris en zorgeloos op je nieuwe motor.         

Bij Rouvoet Motoren kan je terecht voor :

Groot en klein onderhoud en reparatie aan alle merken motorfietsen.
• Verkoop van mooie en goede gebruikte motorfietsen, inruil van uw motorfiets.
• Verkoop van onderdelen en accessoires
• Winterstalling en opslag van motorfietsen.
• Schadeherstel van motorfietsen.
• Bandenservice.
• Verhuur van motoraanhanger.

Met vriendelijke groet,

Rouvoet Motoren
Nieuwe Havenweg 83 B
1216 BP Hilversum . Tel : 035-6210343 .
www.rouvoetmotoren.nl info@rouvoetmotoren.nl

 

Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl menu