telhoorn 035 621 03 43

Te koop aangeboden: Ducati 1198 2012 Prijs: 10950.-

Te koop aangeboden:

Een zeer nette Ducati 1198. De motor is gebouwd in 2012 en heeft op dit moment de 30994 km aangetikt. De motor verkeert in zeer nette staat, zowel technisch als optisch. Hij heeft recentelijk een grote beurt gehad incl. de Desmo riemen.

Toen we deze motor binnenkregen stonden we wel even te kijken. Dit is toch wel 1 van de mooiste motoren ooit gemaakt. Wat een bloedmooi model en uiteraard in de Ducati kleur rood.  Wat een machine! Dit is gewoon een regelrechte droom van iedere motorrijder. Dus stap 2: starten en erop rijden. Het starten gaat trouwens op zijn Italiaans , maar afijn, hij loopt.

De eerste meters zijn onwennig. Rustig door de stad, daar is hij dus niet voor gemaakt. De Termignoni's blaffen, iedereen kijkt op van het koppelingslawaai, en laten we eerlijk zijn, 50 km per uur constant is gewoon niet zijn ding. Na een paar minuten draaien we een 80 weg op, en kan het gas een klein beetje open. Je merkt gelijk dat er genoeg power in zit, en dat de motor zich hier ook veel beter bij loopt. Eenmaal aangekomen bij de snelweg kan het gas er pas echt op, en wat er dan gebeurd bezorgd kippenvel... Hij ramt echt moeiteloos door alle versnelling heen, een groot toerenbereik en een oorverdovend geluid uit de uitlaten! Dit is dus waar ze zo goed in zijn, een echte racemotor bouwen. Hij schiet zonder problemen naar snelheden waarmee een gemiddeld vliegtuig al lang is opgestegen... Om dit geweld weer veilig tot stoppen te dwingen, heeft meneer Brembo 2 fantastiche remmen gemonteerd. Hier kun je dus echt hard mee remmen, maar dan ook echt hard. En doseerbaaar , niet te vergeten. Terugschakelen gaat moeiteloos, door een ingebouwde slipperclutch blijft de motor stabiel.

Opties:

Prijs : 10950.- of 213.- euro per maand! (zie onze site voor een financiering, www.rouvoetmotoren.nl)

Rouvoet motoren staat voor kwaliteit en zorgeloos motorrijden.
Daarom word iedere motor door ons professioneel gepoetst en technisch nagekeken.
Zo garanderen wij jou de zekerheid van een goede en betrouwbare occasion.

Optioneel kan je kiezen voor het Rouvoet afleverpakket: 3 maanden of 3000 km garantie met een  onderhoudsbeurt voor €295.-. Zo stap je fris en zorgeloos op je nieuwe motor.

Bij Rouvoet Motoren kan je terecht voor:

Groot en klein onderhoud en reparatie aan alle merken motorfietsen.
• Verkoop van mooie en goede gebruikte motorfietsen, inruil van uw motorfiets.
• Verkoop van onderdelen en accessoires
• Winterstalling en opslag van motorfietsen.
• Schadeherstel van motorfietsen.
• Bandenservice.
• Verhuur van motoraanhanger.

Met vriendelijke groet,

Rouvoet Motoren
Nieuwe Havenweg 83 B
1216 BP Hilversum . Tel : 035-6210343 .
www.rouvoetmotoren.nl info@rouvoetmotoren.nl

 

Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl menu