telhoorn 035 621 03 43

Te koop aangeboden: Ducati Panigale V4 2019 Prijs: 22950.-

Te koop aangeboden:

Een zeer nette Ducati Panigale V4 ABS. De motor is gebouwd in 2019 en heeft op dit moment net de 3923 km aangetikt. Deze origineel Nederlands geleverde machine heeft recentelijk een beurt gehad en verkeerd optisch en technisch vrijwel in nieuwstaat.

Toen we deze motor binnenkregen stonden we wel even te kijken. Dit is toch wel 1 van de mooiste motoren ooit gemaakt. Wat een bloedmooi model! Scherpe strakke lijnen en uiteraard in de Ducati kleur rood.  Wat een machine! Dit is gewoon een regelrechte droom van iedere motorrijder. Dus stap 2, starten en erop rijden.

De Panigale heeft een, voor Ducati, unieke V4 blok met 1100 CC geïnspireerd op de racerij. Het is dan ook een machine met het idiote motorvermogen van maar liefst 215 PK! En ook het motorvermogen is via het dashboard instelbaar, evenals de ABS en de tractiecontrole.  Daarnaast heeft Ducati ervoor gezorgd dat deze machine voorzien is van de beste Italiaanse spullen waaronder Brembo remmen en een alarmsysteem.

Afijn, een motor als deze moet je voelen, ervaren , je moet er een klik mee hebben. Je moet ook passie hebben voor zoiets. Dagelijks woon werk verkeer rijden? Koop aub een andere motor. Dit is een motor om van te houden, te poetsen, mee te showen en om er flink mee te rijden, plezier ritten welteverstaan.

Opties:

Prijs: 22950.- of 453.- euro per maand! (zie onze site voor een financiering, www.rouvoetmotoren.nl)

Je kunt optioneel kiezen tussen 2 afleverpakketten :

Bij Rouvoet Motoren kunt u terecht voor :

Groot en klein onderhoud en reparatie aan alle merken motorfietsen.
• Verkoop van mooie en goede gebruikte motorfietsen, inruil van uw motorfiets.
• Verkoop van onderdelen en accessoires
• Winterstalling en opslag van motorfietsen.
• Schadeherstel van motorfietsen.
• Bandenservice.
• Verhuur van motoraanhanger.

Met vriendelijke groet,

Rouvoet Motoren
Nieuwe Havenweg 83 B
1216 BP Hilversum . Tel : 035-6210343 .
www.rouvoetmotoren.nl info@rouvoetmotoren.nl


Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl menu