telhoorn 035 621 03 43

Te koop aangeboden: Suzuki GSF 650 ABS Bandit 2005 Prijs: 3800.-

Te koop aangeboden:

Een nette Nederlands geleverde Suzuki GSF 650 S Bandit ABS. De motor is gebouwd in 2005 en heeft op dit moment 32031 km op de teller staan. Uitermate geschikt voor de kleine motorrijders.

Makkelijke en betrouwbare motor voor vele omstandigheden. De Bandit word al sinds jaar en dag gemaakt en is in de tijd erg betrouwbaar gebleken. Ook mede daarom wijzigt Suzuki eigenlijk zo weinig aan deze motor. Tuurlijk, wat scherper design, nieuwe tellers en dito achterlicht, maar daar houdt het wel zo'n beetje op. Het blok stamt van ver uit de jaren negentig, wel doorontwikkeld, maar geen grote wijzigingen. Met zegt ook wel , " never change the winning team " . En dat klopt ook wel. Dit model verkoopt ook gewoon al jaren goed, omdat hij zo makkelijk , relatief goedkoop, en betrouwbaar is.

De Bandit 650 is een allemansvriend. Lage opstap, licht van gewicht , stuurt makkelijk, en rijdt zich kinderlijk eenvoudig berijden. Daarnaast heeft hij meer dan voldoende vermogen om lekker mee te komen , en is hij vriendelijk in het onderhoud. En er zit een topkoffer bij!

Prijs :  3800.- of 71.-  euro per maand! ( zie onze site voor een financiering, www.rouvoetmotoren.nl) 

Optioneel kan je kiezen voor het Rouvoet afleverpakket: 3 maanden of 3000 km garantie met een  onderhoudsbeurt voor €295.-. Zo stap je fris en zorgeloos op je nieuwe motor.

Bij Rouvoet Motoren kan je terecht voor :

Groot en klein onderhoud en reparatie aan alle merken motorfietsen.
• Verkoop van mooie en goede gebruikte motorfietsen, inruil van uw motorfiets.
• Verkoop van onderdelen en accessoires
• Winterstalling en opslag van motorfietsen.
• Schadeherstel van motorfietsen.
• Bandenservice.
• Verhuur van motoraanhanger.

Met vriendelijke groet,

Rouvoet Motoren
Nieuwe Havenweg 83 B
1216 BP Hilversum . Tel : 035-6210343 .
www.rouvoetmotoren.nl

  

Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl menu